top of page

Lansering av ny låt under Norwgian Fashion Week! 2017


12.august skjer det!

Jeg og afromusikerne "Djigia" inntar scenen på Norwegian Fashion Center og jeg lanserer min første houselåt! Produsert av Anders Grindheim<3<3 Woop Woop!

Velkommen til kick-off av Norwegian Fashion Week Spring/Summer 2018 lørdag 12. august kl 18.00. På programmet for høstens kick-off står fashion, bobler og sang! Spring/Summer 18 — Fashion Show Kom og se hva som skjer til neste vår: De nye trendene vises på catwalk sammen med et spennende sceneshow. Låtslipp med Anna-Lisa Kumoji-offentlig Anna-Lisa Kumoji er en soul-artist med røtter i Bodø og Ghana. Hun skriver selv world music / soul-låter, men hennes repertoir inneholder også funk, jazz, rock n roll og pop. Under vårt kick-off debuterer hun med sin første låt i house-sjangeren: "Young". Dette gleder vi oss til å dele med deg! DJ, Bar & BBQ DJ Carl Fredrik G Løken (CFG) kjører musikk videre utover kvelden i The Tent hvor det er både bar og BBQ.

Det blir tidenes sommer-og moteshow.

DJ.Bar&BBQ

Poledansere, dansere mm.

Hjertlig velkommen skal dere være!

#norwegianfashionweek2017 #annalisakumoji #annaDjigia #låtlansering

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page