top of page

Michelle Obama Fikk Virkelig Sakt Det!


Etter en lang dag med to ulike danseauditions (hvilket innebar step:P,) og en sang audition til Book Of Mormon i Danmark er jeg omsider tilbake på flyplassen i København og venter på flyet. Jeg setter meg ned på Joe & The Juice som har en av de BESTE glutenfrie sandwichene man kan finne. Jeg finner frem mac´en min og skal egentlig i gang med å jobbe med forberedelser til "Amerikanske Uker" på Fjordline, men i det jeg logger inn på Facebook kommer jeg over en helt fantastisk og overveldende tale gitt av Michelle Obama.

Jeg har hørt og lest mange formeninger rundt årets presidentkandidater og jeg syns det er spennende å følge med på, men denne talen av Michelle Obama er den beste jeg har sett i år. Hun fikk nesten, eller så og si, sakt det bedre enn Hillary selv! For en herlig dame!

Fantastisk! Sier ikke mer enn at dere burde ta en titt på denne! Enjoy!

Go Michelle!!


  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page