top of page

Statist?


Forrige måned fikk jeg for meg at jeg skulle forsøke å være mer aktiv de ukene jeg er hjemme fra båten dette året. Jeg skal spare penger, så jeg forhåpentlig en dag kan kjøpe meg bolig og jeg skal fortsette å satse på karriere livet.

I den fobindelse huket jeg av for "interessert i statistjobber" på nettsiden www.statist.no. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, for det gikk ikke lang tid før jeg hadde fått min første statistjobb etterfulgt av flere jobber rundt omkring i Oslo.

Det har vært veldig gøy og interessant å være med på, for jeg har møtt mange flotte mennesker og mange dyktige aktører. Det som overrasket meg mest var at det tydeligvis er folk som gjør dette på heltid! Det er mennesker i alle aldre og fra alle ulike kanter i verden som driver med dette så og si fast.

Tidligere tenkte jeg at dette var ganske "dårlige jobber" i forhold til antall timer man jobber og honorsatsene. Det er jo ikke det beste. MEN det er gode erfaringer å få og egentlig ganske morsomt å være med på! Jeg har ikke noe fast jobb ved siden av båtjobben,så for meg har dette vært en kjempekul måte å tjene litt ekstra på. Man koser seg med flere kopper kaffe og blir kjent med nye mennesker samtidig som det ene leder til det andre.

Det er høst og jeg føler at jeg er in the flow! :D Elsker denne følelsen! <3

I min første statistjobb var jeg stortingsrepresentant i serien "Folkevalgt".

Under innspillingen til Hoel Cæsar fikk jeg møte denne artige fyren! Han er like morsom i virkeligheten som han er som "Pelle i Hotel Cæsar" kan jeg si dere! :D LOL!

Også var det denne kjekkasen her da! Er ikke han kjekk?:P :D Jade Francis Hay you´re a model!

Det ene førte til det andre! Og plutselig fikk jeg tilbud om å være med på promo videoen til "Singing In The Rain" som skal spilles på Folketeatret fra 2.sep.2016. Jeg fikk mulighet til å sniktitte bak kulissene på dette flotte teateret og jeg fikk til og med på meg ett av antrekkene til forestillingen. Castet var fantastiske mennesker og det var rett og slett god stemning!


  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page