top of page

En kort takk til Gud!


Et av mine mest brukte motter er ´´everything happens for a reason, just believe´´.

Én ting er at jeg tror på karma i forstand av at alt du gir vil komme tilbake til deg på en eller annen måte; sender du god energi ut i universet eller til folk generelt vil du som regel få god energi i retur. Men en annen ting er at jeg personlig tror sterkt på at Gud har en plan for meg og ønsker å lede meg/hjelpe meg på veien mot meningen med livet dersom jeg er åpen for det.

Jeg har ofte fått spørsmål om hvorfor jeg er så sikker på dette, både det med at ting skjer for en grunn og at Gud har en plan for meg og jeg har egnetlig ikke kunnet satt ord på det før jeg i dag skrev denne bønnen som dere vil se nedenfor.

Det at jeg tor ting skjer for en grunn har en sammenheng med at jeg tror Gud har en plan for meg og hvorfor jeg tror dette er fordi jeg ser sammenhenger mellom det meste som har hendt meg så langt i mitt liv. Jeg tenker at det vi kaller magefølelse som regel er Gud som leder oss og om jeg er åpen for å følge denne vil ting som regel legge seg på plass etter hvert. Andre ekspempler på Guds nærvær, slik jeg ser det, er når uforklarilige ting skjer og vi kaller det for unntak eller mirakler. For meg er det Gud.

-kort digresjon om et eventuelt annet innlegg; Jeg er opptatt av Gud og det andre som vi mennekser ikke kan se rent fysisk. Religion? Det burde bli et innlegg for seg selv.

Her er et lite innlegg om hva jeg har på hjertet akkurat nå;

Today is a day where I just want to say Thank you Lord for your everlasting love and aaaaaall the things that you do for me.

Thank you for allways hearing my prayers, lifting me up when I feel down and for never giving up on me. I put my life in your hands some years ago and said Ill do whatever you tell me to do and I trust that you will do what is best for me.

This has been the best decision of my life. You open doors for me, help me push my boundries and you do everything according to what I can handle. You guide me through ups and downs and you fix whatever thats needed in the situation.

Sometimes I´ve felt like I´ve failed, but then you helped me realize that something else was to be learned from this experience.

No, nothing special has happend to me the last days (for those of you who wonder where this comes from) My family is fine and I am fine. I just have this inner joy today and I wanna give thanks to God. The fact that we´re all good and nothing special has happended lately is a blessing in it self:) Have a beautiful evening everybody and stay blessed! <3

#glory #givethanks

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page