top of page

Blogg?? Eller skal jeg si utsnitt fra dagboken min?


Jeg vet ikke egentlig om jeg vil begynne på dette..Denne tilleggsmuligheten kom opp da jeg satt å redigerte hjemmesiden min. Men alt skjer jo for en grunn..Ja, DET kan jeg skrive et eget innlegg om! Min tro på energier, Karma, Gud..det er jo en stor del av meg og har mye å si i min hverdag, så det kan jeg sikkert skrive kortfattet om dersom du/dere er interessert i å bli bedre kjent med meg..hvem jeg er..og hvordan jeg ser Gud og karma i hverdagen.

Her tenker jeg egentlig å si velkommen til min BLOGG!! :D...shit! :D

Jeg kommer til å skrive innlegg i ny og ne, men tror ikke at jeg blir en blogger som poster ting hver dag med masse bilder og tjo og hei. Men litt skal jeg nok få til å skrive noe og da tenker jeg å skrive om hva enn jeg føler for egentlig...Tror ikke det blir om kosmetikk og kosthold og sånn med første:P...Jeg vil i så fall skrive om erfaringer jeg har som en spirituell person og som artist. Noe personlig i den duren.

Jeg har skrevet dagbok i en stund nå. Det er ganske nakent og direkte, så jeg vurderer fortsatt om jeg bare skal klippe og lime inn fra den eller om jeg skal ta teamer derfra og skrive det om, slik at det blir mer offentligvennlig.

Du er i alle fall hjertlig velkommen til å lese det dersom du vil.

God lesning!


  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page